SBI en Zonheuvel zijn SDG-House

In Nederland en daarbuiten wordt door veel partijen gewerkt aan de realisering van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s). Stichting SBI en Campus Landgoed Zonheuvel zijn er trots op dat we het predicaat ‘SDG-House’ mogen dragen.

In 2018 realiseerden we samen met partners de mobiele tentoonstelling over de SDG’s die als standplaats Doorn heeft en van daaruit het hele land doorgaat. Op de campus concentreren we ons met name op de SDG’s 4,5,8 en 10. Groei, werk en kansen voor iedereen. Deze doelstellingen staan dicht bij SBI en het huis van arbeidsverhoudingen.

De campus is de plek waar we samen met Earth Charter activiteiten organiseren zoals Earth Charterday (29 juni). Met Down to Earth organiseren we het Earth Keeper festival en samen met het in Koninklijk instituut voor de Tropen bouwen we aan een netwerk van SDG houses in Nederland.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met SBI en wij helpen je verder. Neem contact op

SBI

Meer weten over SBI en haar werkzaamheden? Meer over SBI